PRELOADER

Google + reviews

 

★★★★★  Jan Willem Hupkes
 
Vier weken geleden voor het eerst onder handen bij Claudia. Hardnekkige kuitblessure die al weken (hard)lopen belemmerde en door rust niet over ging. Dag na de eerste behandeling al opzienbarende verbetering. Na tweede behandeling een week later weer terug in trainingsritme. Claudia heeft oog voor de klacht en de mens in haar geheel. Dank dat je mij weer letterlijk en figuurlijk in zo'n korte tijd weer aan het lopen hebt. Tot ons volgend moment!


★★★★★  Willem van Dalen

Al vijf jaar kom ik heel regelmatig bij Claudia Döring. Ik kijk altijd uit naar de heerlijk ontspannende massage, iedere keer als de afspraak dichtbij komt tel ik de dagen af!
Claudia weet altijd precies die plekken te vinden waar het vast zit. En masseert die vervolgens vakkundig los. Na afloop ben je helemaal relaxed en kan je er weer tegenaan!★★★★★ Anna Bouman

Niet alleen een bijzonder fijn mens, maar ook een echte vakvrouw. Zeer aan te raden!


★★★★★ Eva

Ik kom al een aantal jaren met veel plezier (en regelmaat) in de praktijk van Claudia. Ik heb behoorlijk wat spanning in mijn nek en schouders en Claudia maakt het altijd geweldig los. Claudia heeft krachtige handen, waardoor ik echt voel dat ik daarna weer wat beweeglijker ben. Ze doet ook behandelingen met bamboe, cupping en stenen. Voor mij een heerlijk moment van ontspanning en bovendien is Claudia een hele lieve en vrolijke dame!


★★★★★ Kees Korenhoff

Oorsuizen verholpen door massage. Ik had al maanden last van oorsuizen. Dacht aan een verwaarloosde ontsteking. Mijn huisarts en een KNO arts hadden geen oplossing. Ik werd er een beetje gek van. Toen heeft Claudia mijn rug, nek, achterhoofd en omgeving van mijn oren gemasseerd. Sindsdien is het suizen achterwege gebleven. Dank je, Claudia. Je bent een engel!


★★★★★ Anne-Roos Hogerwerf

Ik kijk elke maand uit naar de massage bij Claudia. Heerlijk ontspannend, echt een moment voor mezelf. Altijd een warm welkom. Bij Claudia voel ik mij op mijn gemak. Echt een aanrader om te ontspannen naast alle hectiek van het leven!


★★★★★ Michelle Van Den Berg

Ik zat helemaal vast, maar meteen erna al veel verschil. Goede massage en erg klantvriendelijk! Over 2 weken mag ik weer!


★★★★★ Gerdy Esser-Oostervogel

Prima massage,altijd afgestemd op wat nodig is. Ook een rustige omgeving zodat je inderdaad tot rust kan komen. Ga hier met enige regelmaat heen. Top.


★★★★★ Gabi Jansen

Claudia heeft veel ervaring. Ik ga maandelijks en heb steeds minder last van mijn klachten. De behandeling is op je klachten afgestemd.


★★★★★ Loes van Roon

Claudia heb ik ervaren als een zeer deskundige en professionele masseuse. Ze weet feilloos de plekken in je lichaam te vinden die gespannen zijn en extra aandacht nodig hebben. Eerst een stoelmassage en daarna nog op de massagetafel mijn rug verder los gemaakt. Ze gebruikt heerlijke warme olie een weldaad voor mijn lichaam. Ik ben nu 2x geweest hier en na veel zoeken heb ik nu eindelijk de juiste praktijk gevonden:) Ze denkt ook mee en geeft handige oefeningen mee die je eventueel thuis kan doen. Daarnaast een zeer vriendelijk en empatisch mens. Dank je wel Claudia tot volgende week, ik kijk ernaar uit!