PRELOADER

Speciale behandelmethodes

Ik bied speciale massages aan, die deel uitmaken van de traditionele chinese en indiaase geneeskunde.

Bamboe Massage

Er wordt gemasseerd met Bamboestokken. De boeddhisten geven bamboe de symboliek van succes en geluk. Bamboe is sterk, stevig en toch flexibelDaardoor zeer geschikt om mee te masseren. Vooral bij Schouder en Rugpijn & stijve beenspieren zeer effectief.

Indian Head Massage

Deze massagevorm, ook bekend onder de naam Champissage is door een blinde fysiotherapeut uit India in het westen geïntrodiceerd. Deze massage kan in de stoel Stoelmassage als ook op tafel in lighouding toegepast worden. Klachten zoals hoofdpijn, nekpijn en spanningen in het gezicht kunnen met deze massage verholpen worden. Ook in combinatie met Nek-Schouder-Rugmassage mogelijk.

Lomi Lomi Massage

Lomi is de Hawaïaanse term voor massage en betekent "drukken, kneden, wrijven". Het is een rustige ritmische massage, die gericht is op ontspanning en genezing. Er wordt gebruik gemaakt van technieken, die vergelijkbaar zijn met die van acupressuur. Er wordt voornamelijk met de onderarmen gemasseerd. Lomi Lomi heeft een stimulerende werking op spieren, het zenuwstelsel, de bloedsomloop en organen.

 

Cupping-Massage

De Cupping massage (oorspronkelijk uit China) kan op het lichaam en het gezicht toegepast worden. Therapeutische invloeden van deze massage zijn: betere doorbloeding, betere lymfedoorstroming, verbetert de elasticiteit van de huid en voert afvalstoffen sneller af. Ik werk met siliconen cups.